Top 3 motive să apelezi la un credit IFN și nu la prieteni

Posted on

Situațiile de urgență financiară fac parte din realitatea noastră. Fie că este vorba de o măsea de minte care nu mai suportă amânare, de înlocuirea telefonului care s-a spart sau de o reparație a mașinii aflate în service, mai devreme sau mai târziu apare nevoia urgentă de bani.

Știi bugetul pentru luna în curs, dar iată că o cheltuială neprevăzută îți încurcă socotelile. Astfel, te împrumuți până la salariu pentru a rezolva situația de urgență. De ce să nu te grăbești să apelezi la prieteni și să aplici pentru un credit IFN de la Viaconto, afli din rândurile de mai jos.

Obține împrumutul fără să dai telefoane și să stabilești întâlniri

Proverbul spune “Prietenul la nevoie se cunoaște”. Este adevărat că în ultima perioadă nu ai mai avut timp să te vezi cu prietenii, însă cu toate acestea îți propui să-ți iei inima în dinți, să vezi ce mai face fostul coleg de facultate și să-l întrebi dacă poate să îți împrumute 500 de lei până la salariu. Pare simplu, doar că trebuie să faci o pauză de la lucru pentru a-l suna (lucrezi într-un open space și nu îți poți deranja colegii). Înainte de asta îți pregătești în minte și un discurs, iar dacă totul decurge bine, veți stabili o întâlnire pentru a-ți da banii. Nu ai dispoziția necesară pentru a ieși în oraș, ba chiar ești destul de prins zilele acestea, însă crezi că este singura soluție. Nu! Cu un credit rapid de la Viaconto, lucrurile se întâmplă altfel:

  1. în fața laptopului, nu trebuie să dai niciun telefon;
  2. solicitarea împrumutului o faci exclusiv online (trimiți poza buletinului și extrasul de cont);
  3. nu îți schimbi programul, pentru că nu va trebui să faci niciun drum în oraș, banii îi primești direct în contul tău bancar;

De-acum nu trebuie să mai dai explicații nimănui pentru ce ai nevoie de bani

Când te împrumuți de la un prieten, inevitabil va trebui să îi povestești contextul nevoii de bani. Știi că așteaptă de la tine această motivare, prin urmare nu scapi fără o scurtă incursiune. Astfel începi să îi povestești cum ți s-a stricat mașina, câți bani ți-a cerut service-ul și, nu în ultimul rând, că salariul ți s-a terminat mai repede ca oricând luna aceasta.

Nu ne simțim confortabil cu un subiect delicat, precum cel al lipsei de bani. Îți este teamă să nu fi judecat și ai vrea să nu trebuiască să povestești detalii. Acest lucru este posibil dacă apelezi la creditul IFN Viaconto. Iată cum se schimbă scenariul:

  1. completezi online suma de care ai nevoie și ziua returnării banilor;
  2. nu suni pe nimeni, nu mergi la ghișeu, nu exitsă așadar nicio persoană care să te întrebe motivul nevoii de bani;
  3. solicitarea se face exclusiv online, în doar câteva minute, durează mai puțin decât o convorbire telefonică cu un prieten;

Restituie banii la data pe care tu ți-o dorești, nu când îți spune prietenul

De obicei, atunci când te împrumuți de la un prieten, acesta îți spune când are nevoie de bani înapoi. Uneori se întâmplă să îți zică că are și el niște cheltuieli în luna în curs, prin urmare să îi înapoiezi până sâmbăta viitoare. Alteori pare să nu aibă nicio constrângere financiară, să îți zică că poți să îi dai luna următoare, tu sa răsufli ușurat, dar peste o săptămână să vezi că te sună și îți zice că a apărut ceva urgent și la el și are nevoie de bani mai devreme. Deloc confortabil pentru tine! Toate aceste situații le previi cu un credit rapid online de la Viaconto:

  1. tu alegi data când restitui banii, între 7 și 30 de zile;
  2. restitui banii prin virament bancar, nu trebuie să faci niciun drum;
  3. contra unei taxe, poți amâna să restitui banii și să prelungești returnarea lor cu până la 30 de zile;

Banii de care ai nevoie urgent îi poți obține simplu, rapid, fără explicații și telefoane, cu un credit rapid de la Viaconto. Tu de câți bani ai nevoie pentru a-ți rezolva urgența financiară?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *