De unde poți împrumuta bani urgent?

Posted on

Ai nevoie de bani rapid pentru un consult medical? Cel mic îți spune de ceva timp că își dorește o bicicletă nouă, însă nu reușești să pui nimic deoparte din salariu? Ai uitat de ziua unui prieten apropiat și nu ai bani pentru un cadou pe care și-l dorește de mult timp? Ai prins o ofertă bună la o agenție de turism pentru o excursie viitoare, dar nu ai suficiente fonduri pentru a plăti un avans? Nicio problemă, ai ajuns unde trebuie, pentru că poți împrumuta suma de care ai nevoie în câteva minute și te poți bucura de bani în câteva ore, din doar câteva click-uri. Iată ce ar trebui să știi despre un credit online pe care îl poți face pe viaconto.ro!

Cum se acordă creditul rapid?

Banii de care ai nevoie pot fi virați urgent în contul tău, dacă urmezi câțiva pași simpli. Contractul de credit este încheiat online, deci primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înregistrezi pe site-ul viaconto.ro cu un nume de utilizator și cu o parolă. Datele tale personale furnizate către noi vor fi folosite doar în scopul administrării contul nou creat. Imediat după crearea contului, va fi efectuată evaluarea instantă pentru creditare. Pentru confirmarea identității tale, va fi nevoie să efectuezi un transfer din contul tău bancar, în valoare de 0,01 lei, către contul viaconto.ro.

Odată creat contul și imediat după ce ai primit confirmarea faptului că ești eligibil pentru un împrumut, poți completa cererea de creditare online, în care trebuie trecute valoarea și termenul de rambursare al creditului, pe care ai libertatea să le alegi, în funcție de nevoile tale. Citește cu atenție toate informațiile trecute în termenii contractului!

De îndată ce vei avea aprobarea pentru acordarea creditului, vei primi la adresa de email furnizată în momentul înregistrării pe site un exemplar al contractului și/sau un SMS, în funcție de preferințele tale, anunțate anterior în procesul de creare a contului tău pe viaconto.ro. E atât de simplu să împrumuți bani urgent online!

Cum vei rambursa banii împrumutați?

Vestea bună este că nu există nicio taxă sau vreun comision de administrare a creditului, a rambursării înainte de termen sau pentru analiza dosarului online. În funcție de durata contractului de credit pentru care ai optat, vei restitui banii eșalonat, în moneda pentru care ai optat la acordare. De asemenea, nu va exista nicio deducere sau reținere a unei compensații, pretenții, taxe sau impozit. Vei stabili data scadentă a ratelor după bunul plac, iar dacă va exista situația în care aceasta va pica într-o zi nelucrătoare, data scadentă va fi amânată până la următoarea zi lucrătoare.

Veștile bune nu se termină aici, pentru că dacă vei reuși să aduni suma împrumutată și vei vrea să închei contractul, prin livrarea banilor, viaconto.ro nu îți va percepe nicio compensație sau comision pentru returnarea întregii sume.

Totuși, dacă la data scadentă nu vei reuși să achiți rata, suma datorată va fi raportată pentru luna viitoare. Tot ce va trebui să faci este să respecți promisiunea de a depune banii aferenți ratei la data scadentă a acesteia, care a fost de comun acord acceptată, în caz contrar riscând să apari în baza de date a Biroului de Credit, a Centralei Riscului de Credit și/sau alte instituții similare.

 

Rezolvă-ți toate problemele, fără a avea grija banilor, contractând un credit de nevoi personale urgent pe viaconto.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *