Credit fără dobândă, Nu e nimic imposibil!

Posted on

Primul credit nu presupune o dobândă – nu plătești nimic în plus!


În decursul ultimului deceniu, cererea de împrumuturi rapide a crescut constant. Ritmul accelerat de zi cu zi presupune tot mai multe situații neprevăzute care se află în rapor direct cu necesitatea tot mai crescută de fonduri suplimentare. Cu toate acestea, nu toată lumea are economii, prin urmare este necesar să avem la îndemână alte soluții. Dacă împrumutul de la rude nu este posibil, există o altă soluție pe termen scurt – un împrumut fără costuri adiționale. Citește mai departe pentru a afla cum se obține acesta și care sunt condițiile de împrumut.

Primul credit nu presupune costuri suplimentare!


Cunoscând faptul că uneori chiar și o sumă de câteva sute de lei poate fi crucială, noi, Viaconto, oferim clienților noștri posibilitatea de a beneficia de primul împrumut fără dobândă, pentru a-și putea rezolva situația financiară urgentă. După cum sugerează și numele, primul credit fără dobâmdă este disponibil numai clienților care vor contracta pentru prima dată un împrumut prin Viaconto. Creditul fără dobândă include următoarele beneficii:

  • îți oferă posibilitatea ca viitor client, de a beneficia de un prim împrumut fără comisione sau alte taxe suplimentare;
  • deasemenea îți oferă posibilitatea de a te familiariza cu activitățile unei instituții de credit și de a obține informații despre diferite acțiuni în viitor;
  • îți oferă șansa unei rezolvări rapide a problemelor financiare.

Practic, primul credit presupune eliminarea oricărui cost suplimentar posibil, ceea ce înseamnă că exact suma împrumutată va fi necesar să o returnezi, nimic în plus. Suma pe care o vei putea contracta în cadrul acestui prim împrumut nu va putea să depășească 600 RON. Se întămplă deseori să ai nevoie de o sumă mai mică deoarece situațiile neprevăzute nu presupun îneapărat sume foarte mari. Cu toate acestea, dacă totuși vei avea nevoie de o sumă mai mare, îți oferim posibilitatea ca la al doilea împrumut să poți solicita până la 800 RON, iar la al treilea împrumut suma posibilă de solicitat se va ridica la 1500 RON.

Cum te poate ajuta un astfel de împrumut?


Serviciile de împrumut rapid au fost create pentru a susține oamenii în a face față mai rapid și mai ușor situațiilor financiare neprevăzute. În zilele noastre, oamenii confundă adesea nevoia cu bunăvoința, lucru care va duce la acumularea de datorii neplăcute. Situațiile în care este posibil să ai nevoie de primul credit gratuit sunt:

  • vizită medicală urgentă sau cumpărarea de medicamente – după cum bine știm, sănătatea este, în esență, cel mai important aspect al vieții noastre, iar problemele de sănătate sunt mai greu de tratat și mai costisitoare;
  • plata facturilor – Creditul gratuit poate fi util în situațiile în care facturile au crescut în mod neașteptat, și nu ai suma necesară la îndemână;
  • acoperirea taxelor de studii și multe altele.

Beneficiezi de un  împrumut rapid fără dobândă, dacă ai nevoie de bani în aceeași zi sau chiar într-o oră. Dacă se întâmplă să apară cheltuieli neașteptate, care nu au fost incluse în planurile tale financiare sau ai nevoie imediată de o sumă de bani pentru a acoperi plata facturilor sau a altor cheltuieli ocazionale, atunci primul credit fără dobândă poate fi una dintre opțiunile posibile care vă stă la dispoziție. Cu toate acestea, înainte de împrumut, este foarte important să înțelegi dacă situația actuală este într-adevăr potrivită pentru utilizarea unui împrumut de acest tip.

În ce situații acest tip de  împrumut nu este o alegere potrivită?


Vi se oferă acces ușor; Banii sosesc în cont după un timp foarte scurt; pentru primul împrumut nu trebuie să plătești nici un leu în plus – sună așa de bine, nu? Cu toate acestea – este necesar să ne gândim bine înainte de a accesa un împrumut! Accesarea ușoară a creditului nu ne permite însă să tratăm aceast proces cu superficialitate – din contră! Este necesar să te asiguri că accesarea unui împrumut nu duce la complicații inutile, evitând situații precum:

  • mult așteptata seară de vineri a sosit și vrei să obții fonduri suplimentare pentru ca petrecerea planificată cu prietenii tăi să fie una reușită;
  • urmărești să-ți îmbunătățești garderoba cu cele mai recente tendințe în materie de modă;
  • Ai observat că o consolă de jocuri video mult așteptată sau o lampă de masă elegantă are o mică reducere și dorești să o cumpărați imediat.

Analizând aceste situații ai putea ajunge la concluzia că banii în astfel de cazuri nu sunt cu siguranță necesari cu orice preț, deoarece fiecare dintre aceste cheltuieli poate aștepta până mai târziu.

Înainte de împrumut, iei în calcul cu certitudine și situația financiară.


Te-ai confruntat vreodată cu o situație în care ai simțit că totul se va sfârși cu bine în ciuda diferitelor dificultăți și ai decis să te bazezi pe acest sentiment? În industria de creditare, o astfel de abordare nu poate fi utilizată – poți împrumuta numai dacă ești pe deplin convins că banii pot fi rambursați în perioada specificată și că ai o justificare reală pentru împrumut. Poți împrumuta numai dacă poți răspunde afirmativ la următoarele întrebări:

  • Vei putea returna suma completă, în termenul de rambursare specificat? – Dacă crezi că veniturile tale vor fi întârziate sau vor veni din activități ocazionale, creditul nu este cu siguranță serviciul care să îți convină;
  • Vei putea face față cheltuielilor obișnuite după ce ai rambursat creditul? – Una dintre cele mai mari greșeli pe care utilizatorii de credite rapide le fac este faptul că nu iau în calcul întreaga listă a cheltuielilor obișnuite – telefon, internet, TV, plăți a facturilor de utilități, leasing, coșul de cumpărături lunar, etc. Contractează împrumutul, doar dacă ești sigur că te încadrezi în cheltuiellile plănuite;
  • Te descurci și fără a apela la un împrumut? – Dacă motivul pentru care dorești să accesezi împrumutul nu e destul de important, mai bine aștepți ziua de salariu decât să te împrumuți acum.
  • Ești familiarizat cu toate informațiile din contract? – Procesul de accesare a împrumutului va fi pe deplin înțeles doar dacă parcurgi și înțelegi pe deplin toți termenii și condițiile pe care le constitue serviciu în sine. Vei găsi informații relevante în contract. În cazul în care ai în continuare nelămuriri, acest lucru poate reprezenta o oportunitate bună de a ne contacta  prin telefon (+40 371124405 ), e-mail (info@viaconto.ro), Website https://www.viaconto.ro/contact– vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Dacă răspunsul la toate întrebările este pozitiv, acest tip de împrumut este o alegere foarte optimă în cazul tău.

Credit rapid fără taxă de înscriere.


În mod evident, nimeni nu vrea să plătească prea mult, din acest motiv se caută împrumuturile care au cea mai mică dobândă, sau chiar mai bine de atât, cele care nu au deloc! Pentru a înțelege ce se află în spatele sloganurilor publicitare obligatorii, ne vom concentra pe detalii. Cele mai obișnuite împrumuturi din sectorul de creditare rapidă sunt împrumuturile gratuite și împrumuturile fără taxe de înregistrare. Deși numele celor două servicii sunt similare, ele denotă condiții diferite de creditare:

  • Primul credit nu presupune dobândă sau alte comisioane, respectiv nu presupune costuri suplimentare de nici o altă natură.
  • Dacă un credit rapid nu necesită taxă de înscriere, nu înseamnă că împrumutul va fi scutit de aplicarea dobânzii sau a altor costuri implicate în proces.

Singura taxă care poate fi luată în calcul în anumite situații, va fi taxa simbolică de 0.01 RON, care presupune realizarea unui transfer din contul tău personal în contul creditorului. Această taxă confirmă identitatea ta și indică numărul contului bancar în care va fi transferată ulterior suma solicitată.

Condiții utile și ușor de înțeles.


Împrumuturile gratuite devin din ce în ce mai populare, cu toate acestea, numele lor atrăgător însă nu exclude posibilitatea de mascare a unor particularități sau a ratelor misterioase ale dobânzii. Prin urmare, nu este recomandabil să selectați instituții de credit necunoscute, fără o minimă informare în prealabil. Noi, Viaconto, lucrăm cinstit și complet transparent. Puteți afla mai multe despre instrucțiunile și condițiile noastre aici – https://www.viaconto.ro/cere-un-imprumut.

Este relativ ușor să obți un împrumut rapid, deoarece în general nu există cerințe specifice, nu ai nevoie de nici un gaj și nu va fi necesar să te deplasezi pentru diferite documente, spre exemplu, documentul care să ateste un venit constant nu va fi necesar. Aceasta înseamnă că oricine poate obține foarte simplu un împrumut fără comision. Poți obține un împrumut dacă îndeplinești următoarele condiții:

  • Ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani;
  • Ai reședința permanentă în România;
  • Ai propriul cont bancar, e-mail și telefon.

Lucrăm pentru a ne asigura că persoanele care se află în dificultate financiară își pot rezolva rapid problemele, astfel încât, după aprobarea cererii, vei primi banii direct  în contul tău în 20 de minute. Tot ce trebuie să faci, este:

  • să te înregistrezi pe site-ul nostru;
  • să te familiarizezi cu termenii acordului;
  • să selectezi suma dorită;
  • să complezi cererea de împrumut;
  • să finalizezi procesul prin trimiterea cererii de împrumut.

Cum să găsiți creditorul potrivit?


Dacă ați decis că un împrumut rapid este exact ceea ce aveți nevoie, este important să alegeți creditorul potrivit. Întrebarea principală ar fi: De unde știi în care poți avea mai mare încredere? Următorii factori sunt luați în considerare:

  • recenzii de la prieteni – Nu este un secret că creditul rapid este un serviciu destul de popular, astfel încât posibilitatea ca unii dintre prietenii, cunoștințele tale, să-l fi folosit este destul de mare. Dacă da, cereți-le părerea;
  • feedback-ul clientului – cu toate acestea, dacă nu există nimeni în cercul apropiat care să fi apelat la un astfel de împrumut, poți să verifici recenziile online.

Împrumutul reprezintă o responsabilitate!


După cum am menționat de multe ori pe site-ului nostru, precum și în alte surse de informare pentru creditori, un împrumut este un aspect de responsabilitate, din acest motiv, vă reamintim să vă mai gandiți o dată dacă împrumutul vă este cu adevărat necesar. Produsul sau serviciul pe care intenționați să îl cumpărați merită să accepte un angajament financiar atât de serios? Dacă puteți răspunde cu un “da” convingător, atunci într-adevăr aveți nevoie de un împrumut gratuit. Dacă încă mai rătăciți, atunci cel mai probabil, nevoia aparentă era doar o dorință și o slăbiciune de moment.

Te rugăm să iei această decizie în mod responsabil, evaluând posibilitatea ta reală de a rambursa un împrumut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *